Vanganelska cesta 2, 6000 Koper Slovenia | Tel.:+386 5 625 88 84 | info@hotel-bio.com

Dobrodošli

BIO HOTEL KOPER

V Bio Hotelu Koper se lahko pohvalimo z dolgoletno tradicijo, ki je odraz kakovostnih storitev, konkurenčnih cen in posledično zadovoljnih gostov. Pri nas vladata domačnost in toplina, za goste pa poskrbi ustrežljivo, prijazno in profesionalno osebje.

V našem hotelu je na voljo 29 prostornih in sodobno opremljenih sob, ki vam omogočajo udobje in razvajanje, mirna lokacija hotela pa poskrbi za prijeten počitek.

V bližini

Koper

Koper, mesto stoterih sonc je največje izmed istrskih mest. Znan je po srednjeveških benečanskih palačah, Škocjanskem zatoku, domu raznovrstnih ptic in mediteransko kulinariko ter športnimi dogodki skozi celo leto. BIO Hotel je od centra mesta oddaljen le minuto vožnje ali 5 minut peš.

Več

Portorož & Piran

Piran in Portorož sta od Kopra oddaljena le 20 minut z avtom. Turistični Portorož in romantični Piran sta med najlepšima mediteranskima mesti, skupaj s solinami, ki ju obdajajo, sta definitivno vredna ogleda.

Več

Izola

Izola – nekdanje ribiško mestece, ki še danes ostaja izjemno povezano z morjem, vabi na sprehode po barvitih ulicah, na vodne aktivnosti na raznolikih plažah in ogled znamenitega Strunjanskega klifa. Do kraljestva ribe se zapeljite z avtomobilom, vožnja bo dolga 10 minut.

Več

Kras

Med Tržaškim zalivom, Vipavsko dolino in Brkini se nahaja Kras, tukaj se srečata voda in topen kamen, katera skupaj ustvarjata čarobni svet podzemnih jam, izginjajočih rek, vrtač in drugih kraških pojavov.

Več

 
WordPress Image Lightbox Plugin